Settings
Light Theme
Dark Theme
Podcast Cover

MALAM SERAM

 • ARWAH PESAKIT IKUT JURURAWAT PULANG KE RUMAH | WANITA BERTELEKUNG BERJOGET DALAM SURAU JAM 2 PAGI

  15 MAY 2024 · MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | BUKAN SEKADAR CERITA SERAM Suka bacaan kisah-kisah seram, sila subscribe ke saluran Malam Seram! Malam Seram LIVE show Isnin hingga Khamis 11 malam dan Jumaat 11.59 malam MALAM SERAM adalah segmen LIVE perkongsian pengalaman seram dan misteri. Anggap ia hanya sekadar perkongsian sahaja. Jangan mudah percaya dan terlalu taksub dengan apa yang anda dengar! MALAM SERAM The Horror Talk Show Bukan Sekadar Cerita Seram.
  1h 10m 50s
 • TEKNISYAN DIGANGGU DALAM WARD SOLO | GANGGUAN DALAM LIF DI JURONG WEST | KISAH SERAM PEMANDU TEKSI

  14 MAY 2024 · MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | BUKAN SEKADAR CERITA SERAM Suka bacaan kisah-kisah seram, sila subscribe ke saluran Malam Seram! Malam Seram LIVE show Isnin hingga Khamis 11 malam dan Jumaat 11.59 malam MALAM SERAM adalah segmen LIVE perkongsian pengalaman seram dan misteri. Anggap ia hanya sekadar perkongsian sahaja. Jangan mudah percaya dan terlalu taksub dengan apa yang anda dengar! MALAM SERAM The Horror Talk Show Bukan Sekadar Cerita Seram.
  58m 2s
 • BALIK KAMPUN SELEPAS 3 TAHUN RUPANYA KELUARGA DAH TAKDE | PERNAH NAMPAK TUJU TUJU DI KAMPUNG QUARRY

  13 MAY 2024 · MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | BUKAN SEKADAR CERITA SERAM Suka bacaan kisah-kisah seram, sila subscribe ke saluran Malam Seram! Malam Seram LIVE show Isnin hingga Khamis 11 malam dan Jumaat 11.59 malam MALAM SERAM adalah segmen LIVE perkongsian pengalaman seram dan misteri. Anggap ia hanya sekadar perkongsian sahaja. Jangan mudah percaya dan terlalu taksub dengan apa yang anda dengar! MALAM SERAM The Horror Talk Show Bukan Sekadar Cerita Seram.
  1h 26m 7s
 • SUAMI DIGANGGU HANTU DI JEPUN DALAM HOTEL | KISAH SERAM RUMAH SEWA TERBIAR SELAMA 15 TAHUN

  12 MAY 2024 · MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | DITAJA TOP EJEN HARTANAH TEAMMIRZAFAI TeamMirzaFai pemenang TOP 1 Agent Hartanah sebanyak 9 kali (The Pegasus Awards). Dengan kepakaran serta pengalaman memguruskan hartanah HDB, Condo serta Landed property Mirza Subari, Fai Muni, Leha Ramli, Elfi Muni dan Amir Amzar akan memudahkan lagi proses jual beli hartanah anda. PEMILIK RUMAH BTO anda kemungkinan mempunyai harta yang lumayan hubungi TeamMirzaFai untuk ketahui berapa keuntungan menjual rumah anda. Tiada paksaan untuk membuat keputusan dan tiada bayaran untuk sebarang pertanyaan. Hubungi sekarang melalui whatsapp atau panggilan telifon 83832145, 83338555. Urusan jual beli hartanah anda menjadi mudah dan sempurna dengan TeamMirzaFai Selamat menyambut tahun 2024 semoga tahun ini KC dapat terus menyajikan lebih banyak kisah seram serta hiburan yang boleh dinikmati untuk seisi keluarga. Terima kasih atas sokongan anda pada tahun 2023 KC amat menghargainya! Jom Malam Seram! Suka bacaan kisah-kisah seram, sila subscribe ke saluran Malam Seram! Malam Seram LIVE show Isnin hingga Khamis 11 malam dan Jumaat 11.59 malam MALAM SERAM adalah segmen LIVE perkongsian pengalaman seram dan misteri. Anggap ia hanya sekadar perkongsian sahaja. Jangan mudah percaya dan terlalu taksub dengan apa yang anda dengar! MALAM SERAM The Horror Talk Show Bukan Sekadar Cerita Seram.
  1h 15m 13s
 • MAKCIK KENA PANCING $380 UNTUK RAWATAN SIHIR | GADIS JALAN MALAM SOLO DI LORONG BUANGKOK

  9 MAY 2024 · Suka bacaan kisah-kisah seram, sila subscribe ke saluran Malam Seram! Malam Seram LIVE show Isnin hingga Khamis 11 malam dan Jumaat 11.59 malam MALAM SERAM adalah segmen LIVE perkongsian pengalaman seram dan misteri. Anggap ia hanya sekadar perkongsian sahaja. Jangan mudah percaya dan terlalu taksub dengan apa yang anda dengar! MALAM SERAM The Horror Talk Show Bukan Sekadar Cerita Seram.
  1h 6m 15s
 • ARWAH NENEK BALIK RUMAH SELEPAS DIKEBUMI | DIGANGGU MAWAS KETIKA BUANG AIR DI LUAR RUMAH KAMPUNG

  8 MAY 2024 · MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | BUKAN SEKADAR CERITA SERAM Suka bacaan kisah-kisah seram, sila subscribe ke saluran Malam Seram! Malam Seram LIVE show Isnin hingga Khamis 11 malam dan Jumaat 11.59 malam MALAM SERAM adalah segmen LIVE perkongsian pengalaman seram dan misteri. Anggap ia hanya sekadar perkongsian sahaja. Jangan mudah percaya dan terlalu taksub dengan apa yang anda dengar! MALAM SERAM The Horror Talk Show Bukan Sekadar Cerita Seram.
  1h 15m 7s
 • DALAM RUMAH ADA TENGKORAK MANUSIA | PENJELASAN BAS 975 DAN KISAH SERAM MAKCIK MINTA TURUN

  6 MAY 2024 · Suka bacaan kisah-kisah seram, sila subscribe ke saluran Malam Seram! Malam Seram LIVE show Isnin hingga Khamis 11 malam dan Jumaat 11.59 malam MALAM SERAM adalah segmen LIVE perkongsian pengalaman seram dan misteri. Anggap ia hanya sekadar perkongsian sahaja. Jangan mudah percaya dan terlalu taksub dengan apa yang anda dengar! MALAM SERAM The Horror Talk Show Bukan Sekadar Cerita Seram. Background music Malam Seram dapatkan dari sini : (Free trial untuk 30 hari) https://www.epidemicsound.com/referral/n5l29b/
  1h 2m 37s
 • Supporters Club

  MALAM SERAM MEMBERS EXCLUSIVE 5 MAY 2024

  6 MAY 2024 · MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | BUKAN SEKADAR CERITA SERAM Selamat menonton Malam Seram Members Exclusive Content. Terima kasih Momok Captain kerana melanggani content berbayar Malam Seram semoga terhibur. Suka bacaan kisah-kisah seram, sila subscribe ke saluran Malam Seram! Malam Seram LIVE show Isnin hingga Khamis 11 malam dan Jumaat 11.59 malam MALAM SERAM adalah segmen LIVE perkongsian pengalaman seram dan misteri. Anggap ia hanya sekadar perkongsian sahaja. Jangan mudah percaya dan terlalu taksub dengan apa yang anda dengar! MALAM SERAM The Horror Talk Show Bukan Sekadar Cerita Seram. Background music Malam Seram dapatkan dari sini : (Free trial untuk 30 hari) https://www.epidemicsound.com/referral/n5l29b/ ____________________________________________________________________________________ Masjid Mijahidin masih memerlukan sedekah anda untuk Dana Ramadan mereka. Kedudukan Masjid Mujahidin adalah sangat memainkan peranan sebagai satu tempat untuk penduduk sekitar dan khususnya Warga Emas berbuka puasa serta beribadah. Sekiranya anda ingin berinqaf kepada Masjid Mujahidin, anda boleh kirimkan sedekah anda seperti melalui: Bank Transfer (OCBC Current): - 591-8741-10001 PayNow UEN: S77MQ0056D (Ref: Malam Seram) Terima kasih semua sudi menonton dan derma untuk Masjid Mujaddin
  Play
  41m 14s
 • HANTU PATAH BALIK RUMAH SELEPAS DI BUANG | PERISTIWA SERAM DUDUK DI APARTMENT ENGLAND

  6 MAY 2024 · Salam Aidilfitri dari TeamMirzaFai semoga Hari Raya tahun ini lebih mendekatkan diri kita dengan orang yang tersayang. TeamMirzaFai pemenang TOP 1 Agent Hartanah sebanyak 9 kali (The Pegasus Awards). Dengan kepakaran serta pengalaman memguruskan hartanah HDB, Condo serta Landed property Mirza Subari, Fai Muni, Leha Ramli, Elfi Muni dan Amir Amzar akan memudahkan lagi proses jual beli hartanah anda. PEMILIK RUMAH BTO anda kemungkinan mempunyai harta yang lumayan hubungi TeamMirzaFai untuk ketahui berapa keuntungan menjual rumah anda. Tiada paksaan untuk membuat keputusan dan tiada bayaran untuk sebarang pertanyaan. Hubungi sekarang melalui whatsapp atau panggilan telifon 83832145, 83338555. Urusan jual beli hartanah anda menjadi mudah dan sempurna dengan TeamMirzaFai Selamat menyambut tahun 2024 semoga tahun ini KC dapat terus menyajikan lebih banyak kisah seram serta hiburan yang boleh dinikmati untuk seisi keluarga. Terima kasih atas sokongan anda pada tahun 2023 KC amat menghargainya! Jom Malam Seram!  _________________________________________________________________________________ Masjid Mijahidin masih memerlukan sedekah anda untuk Dana Ramadan mereka. Kedudukan Masjid Mujahidin adalah sangat memainkan peranan sebagai satu tempat untuk penduduk sekitar dan khususnya Warga Emas berbuka puasa serta beribadah. Sekiranya anda ingin berinqaf kepada Masjid Mujahidin, anda boleh kirimkan sedekah anda seperti melalui: Bank Transfer (OCBC Current): - 591-8741-10001 PayNow UEN: S77MQ0056D (Ref: Malam Seram) Terima kasih semua sudi menonton dan derma untuk Masjid Mujaddin Suka bacaan kisah-kisah seram, sila subscribe ke saluran Malam Seram! Malam Seram LIVE show Isnin hingga Khamis 11 malam dan Jumaat 11.59 malam MALAM SERAM adalah segmen LIVE perkongsian pengalaman seram dan misteri. Anggap ia hanya sekadar perkongsian sahaja. Jangan mudah percaya dan terlalu taksub dengan apa yang anda dengar! MALAM SERAM The Horror Talk Show Bukan Sekadar Cerita Seram. Background music Malam Seram dapatkan dari sini : (Free trial untuk 30 hari) https://www.epidemicsound.com/referral/n5l29b/
  1h 3m 16s
 • KISAH DARI "MAMA SAN" APA YANG BIKIN DIA INSAF | TAKUT HANTU IKUT PULANG SAYA SINGGAH RUMAH KAWAN

  6 MAY 2024 · MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | SELAMAT HARI RAYA _________________________________________________________________________________ Masjid Mijahidin masih memerlukan sedekah anda untuk Dana Ramadan mereka. Kedudukan Masjid Mujahidin adalah sangat memainkan peranan sebagai satu tempat untuk penduduk sekitar dan khususnya Warga Emas berbuka puasa serta beribadah. Sekiranya anda ingin berinqaf kepada Masjid Mujahidin, anda boleh kirimkan sedekah anda seperti melalui: Bank Transfer (OCBC Current): - 591-8741-10001 PayNow UEN: S77MQ0056D (Ref: Malam Seram) Terima kasih semua sudi menonton dan derma untuk Masjid Mujaddin Suka bacaan kisah-kisah seram, sila subscribe ke saluran Malam Seram! Malam Seram LIVE show Isnin hingga Khamis 11 malam dan Jumaat 11.59 malam MALAM SERAM adalah segmen LIVE perkongsian pengalaman seram dan misteri. Anggap ia hanya sekadar perkongsian sahaja. Jangan mudah percaya dan terlalu taksub dengan apa yang anda dengar! MALAM SERAM The Horror Talk Show Bukan Sekadar Cerita Seram. Background music Malam Seram dapatkan dari sini : (Free trial untuk 30 hari) https://www.epidemicsound.com/referral/n5l29b/
  1h 23m 4s
 • Supporters Club

  MALAM SERAM MEMBERS EXCLUSIVE 5 MAY 2024

  6 MAY 2024 · MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | BUKAN SEKADAR CERITA SERAM Selamat menonton Malam Seram Members Exclusive Content. Terima kasih Momok Captain kerana melanggani content berbayar Malam Seram semoga terhibur. Suka bacaan kisah-kisah seram, sila subscribe ke saluran Malam Seram! Malam Seram LIVE show Isnin hingga Khamis 11 malam dan Jumaat 11.59 malam MALAM SERAM adalah segmen LIVE perkongsian pengalaman seram dan misteri. Anggap ia hanya sekadar perkongsian sahaja. Jangan mudah percaya dan terlalu taksub dengan apa yang anda dengar! MALAM SERAM The Horror Talk Show Bukan Sekadar Cerita Seram. Background music Malam Seram dapatkan dari sini : (Free trial untuk 30 hari) https://www.epidemicsound.com/referral/n5l29b/ ____________________________________________________________________________________ Masjid Mijahidin masih memerlukan sedekah anda untuk Dana Ramadan mereka. Kedudukan Masjid Mujahidin adalah sangat memainkan peranan sebagai satu tempat untuk penduduk sekitar dan khususnya Warga Emas berbuka puasa serta beribadah. Sekiranya anda ingin berinqaf kepada Masjid Mujahidin, anda boleh kirimkan sedekah anda seperti melalui: Bank Transfer (OCBC Current): - 591-8741-10001 PayNow UEN: S77MQ0056D (Ref: Malam Seram) Terima kasih semua sudi menonton dan derma untuk Masjid Mujaddin
  Play
  41m 14s
 • Supporters Club

  MALAM SERAM MEMBERS EXCLUSIVE 28 APRIL 2024

  29 APR 2024 · MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | SELAMAT HARI RAYA | EXCLUSIVE CONTENT MEMBERS ONLY Hello Momok Captain terima kasih kerana terus setia sokong KC dan melanggani content tambahan berbayar. Semoga kesihatan anda dipelihara dan rezeki bertambah. KC sangat-sangat hargai sokongan yang anda berikan. Semoga terhibur dengan episod Malam Seram kali ini.
  Play
  56m 59s
 • Supporters Club

  MALAM SERAM MEMBERS EXCLUSIVE 14 APRIL 2024

  20 APR 2024 · MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | SELAMAT HARI RAYA | EXCLUSIVE CONTENT FOR MEMBERS ONLY Hello Momok Captain Selamat Hari Raya dan terima kasih kerana sudi melanggani content berbayar Malam Seram. Semoga terhibur dengan episod kali ini.
  Play
  1h 10m
 • Supporters Club

  MALAM SERAM MEMBERS EXCLUSIVE 7 APRIL 2024

  20 APR 2024 · MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI | EXCLUSIVE CONTENT MEMBERS ONLY Selamat Hari Raya Aidilfitri Momok Kapten dan KC mohon maaf sekiranya ada menyinggung perasaan anda sepanjang KC kendalikan Malam Seram. Terima kasih kerana melanggani content berbayar Malam Seram. Mashallah sudah 4 tahun Malam Seram sudah bersama anda dan KC amat hargai sokongan yang anda berikan. Semoga terhibur dan selamat menonton Malam Seram Exclusive Content.
  Play
  37m 10s
 • Supporters Club

  MALAM SERAM MEMBERS EXCLUSIVE 31 MARCH 2024

  1 APR 2024 · Selamat mendengar episod pertama Exclusive Content MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | BUKAN SEKADAR CERITA SERAM Ramadan Kareem Momok Captain! Bagaimana dengan 2 minggu berpuasa? Harap semua berjalan dengan sempurna. Terima kasih kerana terus menerus sokong KC dan Malam Seram dengan melanggani content berbayar ini. KC doakan di bulan Ramadan yang penuh ganjaran ini dipelihara kesihatan anda serta di tambah rezeki anda Momok Captain. Salam Ramadan kepada semua Geng Momok! Semoga puasa anda berjalan lancar dan ibadah kita di terima Allah.
  Play
  50m 19s
 • Supporters Club

  MALAM SERAM MEMBERS EXCLUSIVE 23 MARCH 2024

  25 MAR 2024 · Selamat mendengar episod pertama Exclusive Content MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | BUKAN SEKADAR CERITA SERAM Ramadan Kareem Momok Captain! Bagaimana dengan 2 minggu berpuasa? Harap semua berjalan dengan sempurna. Terima kasih kerana terus menerus sokong KC dan Malam Seram dengan melanggani content berbayar ini. KC doakan di bulan Ramadan yang penuh ganjaran ini dipelihara kesihatan anda serta di tambah rezeki anda Momok Captain. Salam Ramadan kepada semua Geng Momok! Semoga puasa anda berjalan lancar dan ibadah kita di terima Allah.
  Play
  1h 10m 3s
 • Supporters Club

  MALAM SERAM MEMBERS EXCLUSIVE 17 MARCH 2024

  23 MAR 2024 · Selamat mendengar episod pertama Exclusive Content MALAM SERAM, PODCAST CERITA SERAM | BUKAN SEKADAR CERITA SERAM Ramadan Kareem Momok Captain! Bagaimana dengan 2 minggu berpuasa? Harap semua berjalan dengan sempurna. Terima kasih kerana terus menerus sokong KC dan Malam Seram dengan melanggani content berbayar ini. KC doakan di bulan Ramadan yang penuh ganjaran ini dipelihara kesihatan anda serta di tambah rezeki anda Momok Captain. Salam Ramadan kepada semua Geng Momok! Semoga puasa anda berjalan lancar dan ibadah kita di terima Allah.
  Play
  1h 8m 32s
 • Supporters Club

  PART 1: Gangguan SERAM Security Officer | Guru MUSIC Ada Tetanu SERAM Pelajar TERPEKIK

  21 APR 2021 · Malam Seram akan LIVE sementara disini sehingga masalah LIVE dapat diselesaikan di channel utama MALAM SERAM. Terima kasih atas sokongan anda kepada rancangan MALAM SERAM The Horror Talk Show - Bukan Sekadar Cerita Seram.
  Play
  1h 9m 37s

After 11 years of producing and presenting radio number 1 horror show now KC has moved to a larger platform to reach a wider audiences around the world. His new...

show more
After 11 years of producing and presenting radio number 1 horror show now KC has moved to a larger platform to reach a wider audiences around the world. His new show MALAM SERAM is a Horror Talk Show which is more than just sharing of horror stories and encounters from fans all over the world. It is also The Place where his followers will gather and interact and KC will also share current happenings during his LIVE YouTube show |

Setelah 11 tahun menerbitkan serta menyampaikan rancangan Misteri nombor 1 radio kini KC melangkah ke platform yang lebih luas untuk berkongsi kisah seram dalam rancangan terbaru MALAM SERAM. Malam Seram The Horror Talk Show bukan sekadar cerita seram tapi juga tempat ramai bersembang dan berinteraksi secara LIVE di saluran Youtube KC Champion setiap 12 tengah malam. KC juga sempat selang selikan dengan info serta viral terkini supaya para followers tahu apa yang sedang terjadi!
show less
Contacts
Information

Looks like you don't have any active episode

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Current

Looks like you don't have any episodes in your queue

Browse Spreaker Catalogue to discover great new content

Next Up

Episode Cover Episode Cover

It's so quiet here...

Time to discover new episodes!

Discover
Your Library
Search